Titanic Titanic

Eνα μεγάλο και μοναδικό μοντέλο από μέταλλο και ξύλο

Eνα μεγάλο και μοναδικό μοντέλο από μέταλλο και ξύλο

Επιβιβαστείτε στο πιο διάσημο πλοίο του κόσμου...

Η ιστορία του Τιτανικού δεν είναι μόνο η ιστορία του πιο πολυτελούς, διάσημου και θρυλικού επιβατηγού πλοίου όλων των εποχών, αλλά και μια συναρπαστική αφήγηση μιας «ξέφρενης» εποχής λάμψης και επαναστατικής καινοτομίας.

Η τεχνολογική πρόοδος που αντιπροσώπευε ο Τιτανικός έμοιαζε ασταμάτητη, αλλά... μια νύχτα του Απριλίου του 1912 συνέβη το αδιανόητο, προκαλώντας τη μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία όλων των εποχών.

Eνα αριστούργημα του ναυπηγικού μοντελισμού

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο, πιστό αντίγραφο του Royal Mail Ship TITANIC. Ένα αριστούργημα μοντελισμού, σχολαστικά σχεδιασμένο σε όλα του τα μέρη σύμφωνα με τα πρωτότυπα σχέδια κατασκευής. Ρεαλισμός και τελειότητα ακόμη και στην παραμικρή κατασκευαστική λεπτομέρεια: καταστρώματα με επένδυση από ξύλο υψηλής ποιότητας, τεχνικά εξαρτήματα γέφυρας, μεταλλικό κύτος και κομψές φωτοχαραγμένες ορειχάλκινες λεπτομέρειες, όπως τα κιγκλιδώματα των καταστρωμάτων και ο τροχός του πηδαλίου.
Λειτουργικοί κινητήρες με θυρίδα ελέγχου - Ηχητικά και φωτεινά εφέ - Περιστρεφόμενες προπέλες - Ε ντυπωσιακό μοντέλο από μέταλλο και ξύλο

Αποκ λειστικο τηλεχειριστηριο

Με μορφή κλασικού μηχανικού τηλεγράφου. Ο μοχλός και τα κουμπιά ελέγχουν ηχητικά και φωτεινά εφέ!

Μηχανοστάσια και προπέλες - Καπνίζουσες καπνοδόχοι - Φω τισμός γέφυρας - Σειρήνα πλοίου - Σή ματα SOS

Το τεύχος

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η καθέλκυση στα ναυπηγεία Harland & Wolff του Southampton και ο τραγικός επίλογος στο παρθενικό ταξίδι. Επιβιβαστείτε στο πλοίο και ανακαλύψτε όλες τις κατασκευαστικές του λεπτομέρειες, από τα μηχανοστάσια ως τα υπερπολυτελή σαλόνια, και από την εσωτερική διακόσμηση των καμπινών ως τις πιο τεχνικές λεπτομέρειες του καταστρώματος. Σελίδα τη σελίδα ξεδιπλώνονται η ιστορία, τα ήθη, η τέχνη και οι τεχνολογικές εφευρέσεις μιας εποχής που χαρακτηρίστηκε από μεγάλες καινοτομίες και καλλιτεχνική κομψότητα. Επιπλέον, σε κάθε τεύχος θα βρείτε λεπτομερείς καρτέλες συναρμολόγησης για να κατασκευάσετε το μοντέλο του Τιτανικού με εύκολο και ευχάριστο τρόπο.

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Τα μεγάλα υπερωκεάνια του πρώτου μισού του 20ού αιώνα, τα οποία κατασκευάστηκαν για να εξυπηρετήσουν τις υπερατλαντικές γραμμές, έγιναν σύντομα συνώνυμα της καινοτομίας και του εθνικού γοήτρου. Ανατρέχουμε στην ιστορία αυτών των μεγάλων και πολυτελών πλοίων υψηλής ταχύτητας, στην εξέλιξη της ναυπηγικής, αλλά και της αισθητικής και της επίπλωσης, με εξειδικευμένες λεπτομέρειες σχετικά με την βρετανική κλάση Olympic, στην οποία ανήκε ο Τιτανικός.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τη νύχτα της 14ης προς 15η Απριλίου, η τραγωδία του Τιτανικού σημάδεψε τη ζωή και τη μοίρα, περισσότερων από δύο χιλιάδων επιβατών. Οι άμεσες και εξαιρετικά συγκινητικές μαρτυρίες εκείνης της νύχτας, αποτελούν έναν καθρέφτη της κοινωνίας της εποχής: οι φιλοδοξίες των διάσημων επιβατών και της πλούσιας αστικής τάξης, η λαμπρή ζωή των διανοουμένων και των συγγραφέων, αλλά πάνω απ' όλα, οι ελπίδες των ταπεινών μεταναστών και εκείνων που, ως ναυτικοί ή θαλαμηπόλοι, εργάζονταν στο πλοίο.

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Ας επιβιβαστούμε στο τεράστιο υπερωκεάνιο για να γνωρίσουμε τη συναρπαστική ατμόσφαιρά του. Ξεκινώντας από τα πλούσια δείπνα, μια κατ' εξοχήν κοινωνική ευκαιρία, που σερβίρονται στην μεγάλη τραπεζαρία της πρώτης θέσης, αλλά και στο πολυτελές Verandah Café και στο Café Parisien. Επίσης, υπάρχουν οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις, όπως η εσωτερική πισίνα, κάτι που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε πλοίο, το γυμναστήριο, το χαμάμ, οι μεγάλοι εξοπλισμένοι χώροι, για βόλτα και χαλάρωση στα καταστρώματα.

20ος ΑΙΩΝΑΣ

Η χρυσή εποχή των τεράστιων ατμόπλοιων. Γίγαντες των θαλασσών, προϊόντα της βιομηχανικής επανάστασης. Από την εποχή της πρώτης διέλευσης του ωκεανού με ατμόπλοιο, το 1838 έως την εμφάνιση των μεγάλων εταιριών του 20ού αιώνα, όπως η White Star Line, η Cunard Line, η United States Line, η Italy Navigation Company. Η κούρσα για τη ναυπήγηση των κορυφαίων υπερωκεανίων, γίνεται ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο. Το Blue Riband (Μπλε Κορδέλα) γίνεται το πολυπόθητο τρόπαιο, που όλοι οι πλοιοκτήτες διεκδικούν με πάθος.

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Κατασκευάζουμε βήμα προς βήμα το σημαντικότερο αριστούργημα της ναυπηγικής, επανασχεδιασμένο σε κλίμακα 1:200, με βάση τα πρωτότυπα σχέδια της εποχής. Σε κάθε τεύχος, οι λεπτομερείς πίνακες και τα διαγράμματα συνοδεύονται από σαφείς και περιεκτικές, σειρές εικόνων. Χάρη στην τελειότητα των εξαρτημάτων, κατασκευασμένων από μέταλλο και ξύλο, και τις πολύτιμες φωτοχαραγμένες ορειχάλκινες λεπτομέρειες, η κατασκευή του Τιτανικού θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία, εύκολη και διασκεδαστική.

Η συλλογή αποτελείται από 140 τεύχη. Τιμή πρώτου τεύχους 0,50 € (αντί για 11,99 €). Τιμή δεύτερου τεύχους 6,99 € (αντί για 11,99 €). Τιμή επόμενων τευχών 11,99 € (με την επιφύλαξη αλλαγών του φορολογικού συντελεστή). Ο Εκδότης διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την τιμή των τευχών σε περίπτωση σημαντικών αυξήσεων στο κόστος παραγωγής ή/και μεταφοράς. Το προϊόν αποτελεί μέρος ενός σετ συναρμολόγησης. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στα παρεχόμενο τεύχος. Διαβάστε και κρατήστε τις πληροφορίες που παρέχονται για μελλοντική χρήση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Περιέχει μυτερά ή/και αιχμηρά μέρη. Η συναρμολόγηση ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από ενήλικα ή υπό την επίβλεψη ενήλικα. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μπαταριών. Το προϊόν δεν συνδέεται στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Οι μπαταρίες δεν παρέχονται. Η ευρωπαϊκή οδηγία 2012/19/ΕΕ σχετικά με τα απόβλητα ηλεκτρι κού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) προβλέπει ότι ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός δεν θα πρέπει να απορρίπτεται μαζί με τα υπόλοιπα αστικά απόβλητα.

Eχεις απορίες;

Η σειρά αποτελείται από 140 τεύχη. Σε κάθε τεύχος θα βρεις τα εξαρτήματα για να συναρμολογήσεις το μοντέλο του Τιτανικού και ένα τεύχος για να ανακαλύψεις την ιστορία του από τη ναυπήγηση ως τον τραγικό του επίλογο. Περιλαμβάνει επίσης καρτέλες συναρμολόγησης για να κατασκευάσεις βήμα-βήμα αυτό το καταπληκτικό μοντέλο από μέταλλο και ξύλο σε κλίμακα 1:200.

Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, το δεύτερο την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και το τρίτο την Πέμπτη 26 Απριλίου 2024. Τα πρώτα δέκα τεύχη θα κυκλοφορούν ανά δεκαπενθήμερο, ενώ οι επόμενες κυκλοφορίες θα είναι εβδομαδιαίες, κάθε Παρασκευή.

Η τιμή του πρώτου τεύχους είναι 0,50 € (αντί για 11,99 €), του δεύτερου 6,99 € (αντί για 11,99 €) και των επόμενων 11,99 € (με την επιφύλαξη της αλλαγής των φορολογικών συντελεστών). Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας της σειράς, με τα τεύχη 20 και 90, θα διατεθούν δύο ντοσιέ για τη φύλαξη των τευχών με τιμή 6,50 € για κάθε ντοσιέ.

Για να λάβεις τεχνική υποστήριξη, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης στη διεύθυνση e-mail: titanichachettegr@gmail.com